Hidden-Logic_Logo_1000px

Fördelar för företag

För att en arbetsplats ska fungera optimalt krävs oftast bra samarbete, och detta gäller oavsett hur många medarbetare man är. Ett bra sätt att testa och utveckla samarbetsförmågan är att spela våra rum.

Ni upptäcker snart vilka olika roller som finns hos medarbetarna, och vilka styrkor och svagheter gruppen uppvisar. Spelen övervakas både via ljud och bild, och kan därför analyseras efteråt för att kunna jobba vidare på särskilda områden. 
Om man vill göra detta till en teambuilding-aktivitet går det utmärkt, men då behöver ni också kunna svara på frågor om er grupp - hur många finns i gruppen, vad har den för syfte, vad behöver den bli bättre på? Det går att skräddarsy aktiviteten så att ni får ut så mycket som möjligt av ert besök. 

Det är också ett bra rekryteringsverktyg om ni är ute efter en speciell personlighetstyp - vill ni ha den som först tar kommandot, den som analyserar i det tysta, eller medlaren? Våga testa samarbetsförmågan i en annorlunda miljö!

Förutom att vara ett verktyg i arbetslivet så är det förstås en bra aktivitet att göra även på fritiden då man vill koppla av under lite ledigare former, utan någon chef som analyserar resultatet. Varför inte kombinera den här after work-aktiviteten med ett besök på en av byns restauranger efteråt?

Priser
Beroende på hur många ni är så erbjuder vi olika rabatter, om ni bokar tre rum eller fler vid samma tillfälle - kontakta oss för prisförslag.

Vi kan ta emot 11 personer samtidigt (under samma timme) men vi har plats i lobbyn för väntande grupper. Vi har normalt öppet från kl 12 på vardagar men vill ni komma tidigare är det bara att höra av er.

Portabelt minispel
Under vintern kommer vi att introducera ett nytt spel som vi kan ta med ut till arbetsplatsen, eftersom det ibland av praktiska skäl är svårt att få med alla på arbetsplatsen. Det här spelet tar ungefär tio minuter, mer info kommer under hösten.